Sommar, sommar, sommar…

Bokta 2015Foto: Anne Erdal Aase.

Lørdag – søndag
Vi startet ferien med den årlige turen til Bokta på Jeløya ved Moss. Syklubben. Koselige samtaler i sommernatten! Været var fint og badevannet var friskt. Grill (vente-burger og biff fra Uruguay som var utrolig mør) og bespisning ved båthuset før vi trakk oss opp til terassen med bål på peisen. Ikke noen mygg å se. Hadde vondt i foten etter badet på fredag (helt blå og hoven tå uten at jeg hadde registrert at jeg hadde slått meg).

Molly utafor huset

Søndag – mandag
Jeg dro fra Bokta til kusine Molly i Ljungskile mens Kristin dro hjem. Veldig koselig med livs-samtaler og samtaler om vår familie. Vi gikk tur med retriveren «Doris» i nærområdet. Doris likna veldig på vår tidligere hund Chako. Ulla serverte laks med en deilig dressing som bestod av creme fraiche, revet skall av en lime, akasiehonning, hvitløk  og litt salt. Kjempegodt! Har nå fått navnet «Molly spesial» i min oppskriftsbank. På veien hjem spiste jeg schnitzel på «Rasta» (Håby). Smakte fortreffelig! Molly anbefalte en bok om mentalisering. Den har jeg nå lasta ned og skal gi meg i kast med.

Tirsdag
Startet dagen med å skrive ferdig teksten «Et ord på tre bokstaver…», i allfall versjon 0.98 og som første ferieprodukt. Fornøyd med det, men tenker på at refleksjonen må utvides. Bør også tenke på om jeg kan bygge opp fortellingen på en alternativ måte.
Klippet gresset.

Badet sammen med Marte på Sudstranda. Møtte broren til Heidi på stranda. Temperaturen hadde passert 19 likevel var det deilig og friskt.

Besøkte Emma. Var veldig glad da vi kom på besøk. Klappet i hendene. Gikk på tur til barnehagen i Bernt Knudsens vei. Plutselig startet en brannalarm som ikke ville slutte. Gikk bort til Siri (som ikke var hjemme) og videre rundt til boligen.

Leste i boka «En mønt på høikant» – aktuelt om Hellas og den ekonomiske krisa. Kapitalismen er seg lik! Kapitalismen skaper krisa men dete r vi med skattepengene som må ta regningen.

Onsdag
Strålende morgen selv om det var litt småkjølig ved 6-tiden. Varmen kom rundt 8. Avisene preges av at Hellas har sagt nei til forslagene fra EU. Nå blir det en folkeavstemning på søndag. NRK har blitt veldig «anti» Hellas og for EU. Mange økonomer reiser seg opp for Hellas; umulig å betale gjelden. Hellas må sette foten ned. Kapitalismen forutsetter konkurs…

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s